Noi arestări în dosarul „Pinocchio”! O femeie a fost plasată sub control judiciar fiind acuzată de complicitate!

O reglare de conturi ca în filme, pe străzile din Brăila, l-a costat pe un tânăr, certat cu legea, ambele mâini. Agresorii au vrut să-i taie și picioarele. Evenimentul a avut loc pe 29 aprilie, ulterior fiind arestați patru tineri care și-au recunoscut fapta.

Atacatorii lui Pinocchio sunt: Gîndac Iulian(19 ani), Ionescu Cătălin(19 ani), Boboc Mirel(22 ani) și Mihalcea Cătălin(22 ani).

”Războiul” a plecat de la un atac al victimei. În urmă cu o lună(martie 2023), Ionuț Popa, cunoscut sub numele de Pinocchio, a fost implicat într-un conflict violent care a izbucnit în benzinăria Rompetrol din „Plantelor” și s-a încheiat pe strada Timiș din cartierul Brăilița. De altfel, de-a lungul timpului, ar fi fost protagonistul și altor bătăi de stradă. Rivalii lui nu au uitat însă de ”datorie” și i-au aplicat o corecție soră cu moartea.

În urma intervenției chirurgicale, medicii abia l-au putut stabiliza prin amputarea bilaterală a mâinilor. Practic, la mâna stângă i-au fost amputate degetele, iar mâna dreaptă a fost amputată din antebraț. În momentul în care a ajuns la spital, victima avea plăgi serioase și la nivelul piciorului drept, semn că agresorii au vrut să-i taie și picioarele. Pinocchio a fost lovit puternic cu o macetă în zona capului, iar riscurile erau foarte mari. Doctorii au decis să-l transfere chiar în acea seară la Spitalul Floreasca din capitală.

Potrivit datelor din anchetă, alți patru indivizi ar fi bănuiți de complicitate. Doi dintre aceștia, care ar fi instigat la tentativa de omor calificat și i-ar fi ajutat pe cei patru agresori să fugă de la locul faptei, au fost reținuți. Totodată soția unui complice a fost acuzată la rândul său, însă pentru aceasta s-a aplicat măsura controlului judiciar.

Vizat de anchetă este și un alt individ, pentru favorizarea făptuitorului, însă, în cazul său, nu a fost dispusă vreo măsură preventivă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry