O crâșmă, fără autorizație de funcționare, nu a lăsat pandemia să-i strice afacerile! Poliția i-a pus lacătul pe ușă!

În cursul zilei de 16 aprilie 2020, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au efectuat un control la un cafe-bar din municipiul Brăila, care funcționa fără a respecta prevederile Ordonanței Militare nr. 1/2020.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acest cafe-bar nu deține nici autorizație de funcționare emisă de unitatea administrativ teritorială. Reprezentantul unității a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare totală de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 1/2020 și cele ale Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Ca măsură complementară, au fost ridicate în vederea confiscării băuturile alcoolice și non-alcoolice expuse la vânzare, în valoare totală de 1.239 de lei, acestea fiind predate, pe bază de proces-verbal, unei societăți de profil, în vederea valorificării.

De asemenea, în cauză a fost întocmit și dosar penal și se continuă cercetările pentru contrabandă, la fața locului fiind găsite și ridicate și peste 140 de țigarete.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry