Așa NU! Prefectul Boboc, cel mai ”obraznic” brăilean, în Noaptea de Înviere!

Un gest demn de aplaudat, dacă situația ar fi fost altfel, iar distanțarea socială nu ar fi cuvântul de ordine al acestor zile mohorâte.

Prefectul Cătălin Boboc a vrut să le aducă putină speranță persoanelor care se află în carantină instituționalizată, în stațiunea Lacu Sărat, venind în pragul ușilor cu Lumina Sfântă, în Noaptea de Înviere.

Îmbracat în blugi și cu o geacă de fâș, prefectul a avut ca singură măsură de protecție o mască pe care o ținea sub barbă. Ajuns la ușa hotelului unde sunt cazate persoanele care se află în carantină instituționalizată, Boboc, care nu avea mănuși în mâini, a apucat zdravăn de mânerul ușii, care nu s-a deschis. Apoi a bătut în geam. De la aceeași mână dreaptă, cu care a atins atât mânerul cât și geamul, prefectul s-a folosit de degetul arătător pentru a-și trage masca și a-și acoperi gura și nasul.

Acum, mă întreb… Dacă toți brăilenii au stat cuminți în casă și au așteptat preoții și voluntarii să le aducă Lumina Sfântă, prefectul nostru ce căuta noaptea, cu jandarmii, prin Lacu Sărat?

Ați simțit zilele astea mirosul de cozonac în casă? Dar cel al fripturii de miel? Nici măcar unul din ele nu se compară cu esența tare, de campanie electorală, care înconjoară instituția prefectului!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry