Patru persoane înecate! Scafandrii încă îl caută pe un buzoian care a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit!

Trei bărbați, un brăilean, un buzoian și un gălățean și-au găsit sfârșitul, săptămâna trecută, pe canelele brăilene unde au venit la pescuit. Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe brațul Vâlciu.

Sâmbătă dimineață, un bărbat, de 42 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la pescuit, în zona Blasova, a atins cu firul undiței liniile electrice de tensiune și a deceat prin electrocutare. Tot sâmbătă, în jurul orei 11:15, un gălățean, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se află la pescuit, pe un canal de irigații de pe raza localității Gropeni, s-a electrocutat, tot atingând cu firul undiței liniile electrice de tensiune.

La ora 11:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 68 de ani, din județul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localității Frecăței, a fost găsit decedat într un canal de desecare. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cele trei cauze au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.30, scafandrii de la ISU Dunărea Brăila au fost solicitați să caute o persoană care s-ar fi înecat pe brațul Vâlciu al Dunării. Scafandrii încă caută trupul persoanei înecate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry