Pistolarii din Brăila! Unul 27 iar celălalt doar 14 ani! Toți s-au ales cu dosare penale!

La data de 2 iulie a.c., la ora 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Ordine Publică au oprit în trafic, pe Calea Călărașilor, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Brăila.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în torpedoul autoturismului un pistol alimentat cu bile din plastic, o cutie cu 14 bile, precum și o butelie de CO2, supuse autorizării.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Biroului ordine Publică aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe strada Mihai Bravu trei persoane care la vederea echipajului au încercat să îi evite, motiv pentru care au procedat la legitimarea și identificarea acestora. 

În urma controlului corporal efectuat asupra unui tânăr de 14 ani, din Brăila, fiind descoperită și ridicată o capsulă de CO2.

Asupra unui alt tânăr de 14 ani, din Brăila, a fost descoperit un pistol de tip airsoft încărcat cu 6 capse, un recipient pentru capse ce conținea 50 de bile precum și o capsulă de CO2, supuse autorizării.

Persoanele au fost conduse la sediul poliției și bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry