Poliția Locală a sancționat 27 de persoane care au încălcat prevederile privind respectarea curățeniei pe domeniul public și normele de conduită socială

În perioada 01.03 – 10.03.2024, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 27 persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului, precum și normele de conduită socială.

– 9 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public, pe str. Frumoasă, str. Mihai Bravu, str. Comuna din Paris, str. Cezar Petrescu, Șos. Focșani și pe str. Fața Portului, fiind sancționate contravențional cu suma totală de 9.500 lei.

– 10 persoane care au fost surprinse consumând alcool în locuri neamenajate în acest sens, pe Calea Călărașilor, pe Calea Galați, pe B-dul Independenței sau pe str. Fața Portului, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 1.500 lei.

– 5 persoane surprinse fumând în parcurile de joacă pentru copii din municipiu sau în incinta Skate Park-ului situat pe str. Fața Portului, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 1.000 lei.

– 2 persoane care nu au strâns dejecțiile produse de animalele de companie pe B-dul Al.I.Cuza au fost sancționate contravențional cu suma de 300 lei, fiecare.

– 1 persoană care consuma semințe de floarea soarelui, aruncând cojile pe domeniul public, pe str. Mioriței, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry