Politia Locala, in actiune! Saptamana trecuta agentii au impartit amenzi pe banda rulanta!

Politia Locala, in actiune! Saptamana trecuta agentii au impartit amenzi pe banda rulanta!

 

 

 

In perioada 14 – 20 august, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au aplicat sanctiuni contraventionale mai multor persoane surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila, a reglementarilor privind comertul stradal, a celor referitoare la circulatia atelajelor hipo sau a prevederilor Legii 61/1991. Astfel, 18 persoane (4 femei si 12 barbati), au primit sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4.782 lei. Dintre acestea, opt persoane au fost amendate pentru ca au fost surprinse in timp ce consumau seminte si aruncau cojile pe domeniul public.

De altfel, in cazul unei femei in varsta de 25 de ani, depistata in data de 14.08.2018 pe Faleza Dunarii, in timp ce arunca cojile de seminte pe jos, a fost aplicata si o sanctiune contraventionala in valoare de 500 lei, pentru refuzul de a da relatii pentru stabilirea identitatii.

Alti trei braileni au fost surprinsi in timp ce consumau alcool in parculetele de joaca pentru copii din oras, in vreme ce alte doua persoane au fost depistate comercializand diverse produse in alte locatii decat cele autorizate.

De asemenea, in noaptea de 14.08/15.08.2018, un brailean in varsta de 42 de ani, administratorul unei societati comerciale de pe Calea Calarasilor, a fost amendat cu suma de 500 lei, pentru tulburarea linistii publice, in locatia administrata de acesta muzica fiind data foarte tare, desi avea autorizatie doar pana la ora 00.00. La acestia se adauga inca patru braileni prinsi in timp ce aruncau gunoi pe domeniul public, in unele cazuri, din carute.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry