Polițiștii brăileni au dezvăluit secretele profesiei de polițist și au promovat oferta educațională a școlilor de poliție

La data de 26.10.2023, începând cu ora 15:00, în parcarea Brăila Mall, s-a desfășurat un eveniment pentru prezentarea ofertei educationale și prezentarea promovarea meseriei de polițist.

Participanții la acest eveniment, au aflat despre cum pot deveni polițiști prin urmarea cursurilor unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranță națională și au primit răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Tinerii au fost interesați să viziteze standurile prezentate de polițiști și sa afle despre uniforma și rolul polițiștilor prezenți în stradă și au participat la atelierele interactive în cadrul cărora le-au fost prezentate tehnica şi dotarea structurilor de poliţie.

Întrucât ne aflăm în plin proces de înscriere la școlile de agenți de poliţie, întrebările şi curiozităților vizitatorilor au fost dintre cele mai diverse, acestora fiindu-le oferite toate explicațiile, sfaturile şi îndrumările necesare, pentru a deveni polițiști.

Reamintim faptul că, în perioada 18.10 – 05.11.2023, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila primește cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina şi Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca. Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor pot fi accesate gratuit AICI.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry