Polițiștii locali au aplicat 16 sancțiuni contravenționale în ultimele 3 zile! Controalele au vizat respectarea curățeniei pe domeniul public și normele de conduită socială

În perioada 27.10 – 31.10.2022, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.

Mai precis, este vorba despre 16 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 70 de ani.

Astfel, 3 persoane au fost surprinse circulând cu autoturismul în Parcul Monument, în afara intervalului de timp în care accesul este permis, acestea fiind sancționate contravențional cu suma totală de 2.500 lei.

Totodată, o altă persoană, care a fost surprinsă consumând alcool pe str. Chișinău, în loc neamenajat în acest sens, a fost sancționată contravențional cu suma de 100 lei.

De asemenea, alte 5 persoane, surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe Șos. Focșani, str. Dorului, str. Frumoasă, str. Decebal și Șos. Buzăului, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 6.000 lei.

Alți doi brăileni, care au fost depistați în timp ce conduceau atelaje hipo pe Șos. Rm. Sărat, au fost sancționați contravențional cu câte 1.305 lei fiecare.

Totodată, în cazul a 5 persoane surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe domeniul public, pe str. Călugăreni, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry