Au intrat cu cagule pe cap în casa unui bătrân și l-au strâns de gât până le-a dat banii! Hoții, de 17 și 19 ani, au plecat cu suma de 3.900 lei!

În data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi intrat în casă peste vecinul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele date s-a constatat faptul că în noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c., în jurul orei 04:00, două persoane necunoscute, ce aveau fața acoperită, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, în vârstă de 75 de ani, din satul Pântecani, unde sub acte de constrângere i-ar fi sustras 3.900 de lei.

Astăzi, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani  din localitatea  Sătuc și un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pântecani, ambii bănuiți de săvârșirea faptei.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Prejudiciul, în valoare de 3.900 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Totodată, în această seară, cei doi tineri au fost reținuți pe bază pe ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P Brăila.

În cursul zilei de mâine, față de aceștia vor fi luate măsurile legale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry