Polițiștii locali au salvat viața unei femei, care amenința că se sinucide, într-un parc de joacă din Vidin!

Pe perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii locali au fost prezenți în permanență pe străzi, efectuând patrulări și acțiuni specifice, în vederea menținerii unui climat de siguranță pentru cetățeni. Aceștia au intervenit, astfel, la mai multe sesizări ce priveau tulburarea liniștii publice de către diverși indivizi care au decis fie să încingă grătarele pe sub geamurile vecinilor și să asculte muzică la maxim, fie să consume băuturi alcoolice prin scări de bloc sau locuri de joacă pentru copii.

Astfel, au fost sancționate contravențional 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 49 de ani, cu amenzi în valoare totală de 3.400 lei.

Totodată, prin intervenția promptă a polițiștilor locali, 3 persoane care aveau nevoie de ajutor medical au ajuns în siguranță la spital.

Este vorba despre un bărbat căruia i s-a făcut rău și a leșinat – în zona parcului de joacă pentru copii ”Dinamo”, de o femeie care a solicitat ajutorul polițiștilor locali, acuzând probleme de sănătate (pe Calea Călărașilor) și de o altă femeie – care amenința că se sinucide, în părculețul de joacă de pe str. Industriei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry