Premii pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Serviciul Local de Colectare Brăila oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Brăilenii sunt așteptați cu deșeurile electrice la unul din punctele de colectare sau să sune gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea deșeurilor grele sau voluminoase de la domiciliu! Comenzile telefonice se pot face în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00 (număr gratuit).

Punctele provizorii de colectare sunt deschise pe data de 6 iunie, între orele 8:30 – 16:30, în următoarele locații:

• Piața Independenței (Primărie);

• Obor (complex Dinamo);

• Vidin (stadion Progresul),

Toți cei care vor preda deșeuri electrice vor participa la o Tombolă organizată în fața Primăriei Brăila în data de 16.06.2020, la ora 11:00.

Premiile sunt:

– Blender (10 buc)

– Mixer de bucătărie (2 buc)

– Cuptor microunde digital (1 buc)

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Preluarea de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este un serviciu disponibil doar pentru deșeurile electrice grele sau voluminoase, care depășesc 30 kg. Pentru deșeurile electrice mici, becuri și baterii, acestea pot fi aduse la punctele de colectare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry