HC Dunărea a semnat cu o finalistă de Liga Campionilor! Jovana Sazdovska – noua extremă stânga!

În vârstă de 27 de ani, Jovana Sazdovska vine la Dunărea Brăila de la HC Thüringen, din Germania, echipa cu care a evoluat in Liga Campionilor si Cupa EHF.

A început handbalul la vârsta de 12 ani la HC Metalurg iar cea mai mare perfomanță a ei cu o echipă de club este locul 2 in Liga Campionilor cu echipa HC Vardar dar si câștigarea Cupei în Germania cu echipa HC Thuringen.

Născută la Skopje, în Macedonia, aceasta face parte din naționala de senioare a țării ei și cunoaște deja campionatul din Romania avand in vedere ca a evoluat la Magura Cisnădie în sezonul 2016-2017.

Ambițioasa jucătoare vine la Dunărea Brăila cu gândul de a evolua cât mai mult și de a-și ajuta echipa prin golurile marcate. Ca o adevărată extremă, viteza este punctul ei forte și consideră că îi trebuie doar o fracțiune de secundă pentru a lua fața adversatului. Nerăbdătoare să înceapă pregatirea, Jovana cunoaște atmosfera din Polivalenta brăileană, unde a fost ca și adversar, dar își dorește foarte mult să se integreze în echipa și să cunoască suporterii.

“Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu HC Dunărea Brăila. Sunt nerăbdătoare să începem pregătirea, să îmi cunosc noile colege dar si staff-ul tehnic. Îmi doresc să am o evoluție cât mai bună și să marchez cât mai multe goluri. Aștept să cunosc si suporterii și îmi doresc să ne bucurăm împreună de cât mai multe victorii. Îi asteptăm alături de noi pentru că avem nevoie de susținerea lor”, a declarat Sazdovska.

Postul de extrema stânga este completat de Alina Czeczi, o jucătoare emblematică pentru echipa noastră, dar și de tânăra Ștefania Epureanu.