S-a dat startul la Bacalaureat! Peste 2000 de tineri susțin astăzi prima probă, în Brăila!

Astăzi a început sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat, cu proba de Limba și literatura română. Niciunul dintre candidații înscriși care s-au prezentat la această probă nu a avut probleme la testarea temperaturii. La Brăila s-au înscris pentru susținerea acestui examen un număr de 1685 de absolvenți din promoția curentă și 424 din promoțiile anterioare.

La proba de Limba și literatura română, dintre candidații din promoția actuală înscriși au absentat 14 absolvenți, fiind prezenți 1671 candidați, rezultând o prezență de 99,16%. Dintre candidații înscriși din promoțiile anterioare au absentat 22 de candidați care trebuiau să susțină proba de Limba și literatura română, prezența fiind de 88.42%.

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, a început luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry