S-a întâmplat în Chercea: Brăilean, în vârstă de 81 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă! Pompierii au scos cadavrul bărbatului!

Miercuri seara, în jurul orei 17:15, Poliția Municipiului Brăila a fost sesizată telefonic de către un bărbat, din Brăila cu privire la faptul că o persoană este decedată în curtea unui imobil de pe raza municipiului.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat se află căzut într-un tub de ciment din interiorul unei curți al unui imobil de pe raza municipiului Brăila. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Pompierii din cadrul I.S.U. Dunărea Brăila au intervenit și au scos cadavrul, fiindu-i declarat decesul de către echipajul medical.

”La ora 17.40, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru degajarea unui cadavru dintr-un cămin de apă, pe str. Zambilelor din municipiu. Acesta a fost predat echipajului de pe ambulanța SAJ, care a declarat decesul”, a transmis ISU Dunărea Brăila.

Cadavrul a fost identificat fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din Brăila.