Sărbători de foc pentru pompierii brăileni! ISU a intervenit pentru stingerea a 11 incendii!

În perioada 17 – 20.04.2020, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Dunărea” al judeţului Brăila au intervenit pentru lichidarea și limitarea a 11 incendii, astfel:

– intervenții la șapte incendii de vegetație uscată în municipiul Brăila (două incendii), pe DE 584 – km 8 și în localitățile Surdila Găiseanca, Dudești, Vișani, Gemenele, unde a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ șase hectare. Cauzele probabile care au dus la producerea celor șapte incendii au fost focul deschis în spații deschise sau fumatul în locuri neamenajate.

– în data de 20.04, la ora 10.40, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu pe str. Rahova din municipiu Brăila. A ars unfrigider și s-a degradat zugrăveala și bunurile dintr-o bucătărie și un dormitor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată;

– la ora 17.10, un echipaj din cadrul aceleași subunități a intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească de pe raza localității Vădeni. Au ars o ușă de lemn, două tocuri din lemn la o magazie, cca. 500 kg lemne de foc și 200 kg cereale. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost o lumănare aprinsă lăsată nesupravegheată.

– la ora 21.25, Garda de intervenție Făurei a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu la o locuință din localitatea Cireșu. A ars locuința construită din paiantă cu o suprafață de aproximativ 80 mp. și bunurile din aceasta. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la un frigider.

Nu s-au înregistrat victime.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 24 persoane din municipiu Brăila și localități din județ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry