Suntem pe mâini bune! Între Budu care a picat examenul cu 5,05 și Merlan care a picat testarea psihologică, Poliția Brăila termină anul ”în forță”!

La data de 20 decembrie, Marius Budu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție, a susținut examenul pentru ocuparea funcției pe care o deține ca interimar. Budu a picat examenul  cu nota 5,05, nota minimă pentru a trece de acest interviu fiind 7.

A urmat șeful Serviciului de Investigații Criminale, care, fiind tot interimar, a dorit să dea examenul pentru ocuparea pe deplin a postului. Numai că Marian Merlan nu va apuca să intre în examenul programat pentru data de 17 ianuarie 2023, acesta fiind declarat ”inapt psihologic”. La fel ca și Budu, Merlan a fost singurul care s-a înscris la examen.

Testarea psihologică s-a desfășurat pe 19 decembrie, la București, la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne. Rezultatul a fost publicat pe 29 decembrie, iar o eventuală contestație poate fi depusă în termen de 3 zile.

Chiar dacă a picat testarea psihologică și a fost declarat ”inapt”, Marian Merlan rămâne interimar la conducerea Serviciului de Investigații Criminale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry