Tânărul, lovit ieri intenționat cu mașina, a fost externat! Agresorul NU a fost reținut și este cercetat în stare de libertate!

Nu este o glumă proastă, este realitatea în care trăim. Poliția nu a solicitat reținerea agresorului, iar procurorul nu a cerut arest preventiv și nici nu s-a impus măsura controlului judiciar.

Șoferul, care ieri își întreba victima căzută la pământ: ”Ai murit? Nu mai ești șmecher?”, este acum în libertate. Oamenii legii au considerat că un astfel de personaj nu reprezintă un pericol public.

Cel mai probabil, cei doi au ajuns la o înțelegere și nu vor depune plângere unul împotriva celuilalt.

Cu toate astea, șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Surse medicale au precizat pentru Jurnalul de Brăila că victima nu prezenta leziuni grave iar astăzi bărbatul a fost externat.

Imaginile video surprind momentul în care un bărbat îl lovește intenționat cu mașina pe un tânăr aflat pe marginea șoselei. Victima l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. Putem observa cum tânărul stă în afara părții carosabile, pe marginea străzii, moment în care, deși încearcă să se ferească, autoturismul îl spulberă fără a putea reacționa.

Șoferul a intrat intenționat în acel tânăr pentru că a vrut să se răzbune pe el, după ce cu puțin timp înainte, îl agresase pe fratele său în apropierea unei frizerii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry