Tunisian prins cu sedere ilegala in Braila – Va fi deportat!

Tunisian prins cu sedere ilegala in Braila – Va fi deportat!

 

 

Politistii de imigrari din Braila au depistat un barbat de 46 de ani din Tunisia, care nu mai avea drept de sedere pe teritoriul Romaniei. Acesta a fost luat in custodie publica in vederea indepartarii sub escorta de pe teritoriul Romaniei, iar la iesirea din tara va fi instituit consemnul de nepermitere a intrarii pentru o perioada de 5 ani.

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila, in cooperare cu IPJ Braila, au desfasurat, la data de 10 mai, o actiune pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

In cadrul activitatilor intreprinse, a fost depistat, cu sedere ilegala, un barbat de 46 de ani, din Tunisia.

In urma verificarilor efectuate, politistii de imigrari au constatat ca cetateanul strain a fost solicitant de azil, cererea sa fiind respinsa ca urmare a faptului ca acesta figura cu o alta solicitare de azil intr-un alt stat membru UE.

Ca urmare a celor constatate, s-a dispus masura luarii in custodie publica, strainul fiind introdus in Centrul de Cazare a Strainilor luati in Custodie Publica din Otopeni, pana la indepartarea de pe teritoriul Romaniei, transferul fiind efectuat in statul membru responsabil.

De asemenea, la iesirea din tara va fi instituit consemnul nominal de nepermitere a intrarii in Romania, pentru o perioada de 5 ani, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry