Dacia Unirea Braila intalneste SC Afumati – maine de la ora 11:00

Dacia Unirea Braila intalneste SC Afumati – maine de la ora 11:00

 

 

Asociatia Suporterilor Dacia Unirea Braila a pregatit o surpriza pentru cei care vor participa la meci. Astfel, brailenii care indragesc echipa pot achizitiona incepand de maine odorizante auto in forma de tricou, purtand insemnele ASDUB.

Asociatia a luat nastere pe data de 8 februarie 2018, cand Judecatoria Braila a admis cererea inaintata de ei, obtinand astfel personalitate juridica.

 

 

“Cand am lansat ASDUB am primit mesajul din imagine! Si ne-a bucurat, si ne da in continuare putere sa continuam proiectul si visul nostru! Suporterii au inceput sa vina unul cate unul in Asociatie, si speram sa crestem impreuna pas cu pas insa trebuie sa fim mai multi, sa contam atat in club cat si in viata sportiva a Brailei! Hai sa te inscri in Asociatia Suporterilor! Ne gasesti la fiecare meci al Daciei Unirea Braila, sau la sediul nostru din Sos. Ramnicu-Sarat, nr. 123! In curand ASDUB va intra in Consiliul Director al Daciei Unirea Braila, si impreuna vom lua cele mai bune decizii pentru a fi un club dupa asemanarea noastra – Puternic, Sanatos si Mandru!” au declarat membrii fondatori.

Meciul de maine se desfasoara in etapa cu numarul 34 a Ligii Secunde la fotbal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry