Un brăilean în vârstă de 35 de ani a murit în această dimineață, în drum spre Buzău! Autoturismul a lovit un copac iar apoi s-a răsturnat!

Trafic dirijat pe DN2B, în Cilibia,  din cauza unui accident rutier. Din primele date de la fața locului se pare că este un singur autovehicul implicat, o persoană fiind declarată decedată.

UPDATE: În urma accidentului rutier produs in aceasta dimineata, in comuna Cilibia, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: doi bărbați, în vârstă de 35, respectiv 44 de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarandu-se decesul. Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, în curs de investigatii.


Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Brăila către Buzău, de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un copac marginal și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar alți doi pasageri, de 44 și 35 de ani, de asemenea din Brăila, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry