VIDEO: A furat bani dintr-un magazin și i-a pierdut la ”păcănele”!

A furat bani dintr-un magazin din cartierul Obor și s-a oprit într-o sală de jocuri de noroc, unde a jucat toată suma sustrasă. Ulterior, a fost prins de echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, pe stradă, în zona oborului de animale din municipiul Brăila.

Totul s-a petrecut duminică dimineață. Un bărbat a intrat într-un magazin situat în cartierul Obor și, în câteva secunde, profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras niște cutii cu bani aflate pe partea cealaltă a tejghelei. S-a făcut nevăzut imediat.

La scurt timp după cele întâmplate, prin zonă a trecut un echipaj de jandarmerie, iar vânzătoarea le-a povestit jandarmilor ce pățise. Echipajul a verificat zona, identificându-l pe bărbatul descris de angajata magazinului, în zona oborului de animale.

Brăileanul și-a recunoscut fapta în fața jandarmilor, însă banii nu-i mai avea asupra sa. Acesta a declarat că a mers într-o sală de jocuri din cartier și ar fi jucat la un aparat toată suma sustrasă.

Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, au întocmit actul de sesizare, iar cercetările vor fi continuate de polițiști.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry