Video – Martorii au sărit pe atacator! Tânărul care a vrut ”să curgă sânge” și-a luat câteva picioare în cap!

Video – Martorii au sărit pe atacator! Tânărul care a vrut ”să curgă sânge” și-a luat câteva picioare în cap!

 

Imagini șocante continuă să apară pe rețelele de socializare. Un brăilean care a filmat scenele, după ce atacatorul a încercat să intre cu mașina în mall, acroșând mai multe persoane, a surprins pe cameră cum atacatorul este lovit cu piciorul în cap de unul din martorii evenimentului.

 

 

 

Cursul evenimentelor

Este vorba despre un tânăr cu intenții criminale, în vârstă de 20 de ani, din Brăila. Acesta și-ar fi întâlnit prima victimă, în vârstă de 42 de ani, când încerca sa-și achiziționeze un autoturism. În timp ce conducea alaturi de proprietar, atacatorul l-ar fi înjunghiat pe acesta, după care l-a aruncat din autoturism.

Nici măcar acest accident nu l-a oprit pe Parfenie Marius Valentin. Tânărul si-a continuat drumul până în parcarea mall-ului unde a ambalat autoturismul de câteva ori înainte să se izbească de ușile de la intrarea principală a centrului comercial. Martorii povestesc ca autoturismul nu a trecut de pilonii montați în fața ușilor, fapt care l-a înfuriat și mai tare. Parfenie a băgat mașina în marșalier și a mai încercat o dată să pătrundă cu autoturismul în mall, fără să-i pese de persoanele pe care le accidentase.

În final, atacatorul a fost scos din mașină și imobilizat de un grup de tineri care se aflau pe terasa mall-ului.

În total sunt 10 victime, dintre care doi minori de 11, respectiv 13 ani.

Marorii povestesc că înainte de a ambala autoturismul, Parfenie ar fi strigat că trebuie să curgă sânge în țara asta.

Brăileanul a fost reținut, i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar și pentru a se stabili dacă a consumat alte substanțe psihoactive.

Mâine Parfenie Marius Valentin va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Victime în stare gravă la spital

Cei doi șoferi Braicar care au fost loviți astăzi sunt în stare gravă la spital. Medicii încearcă să-i stabilizeze și vor decide dacă se va impune transferul lor către capitală. De menționat este faptul că UPU Brăila a gestionat exemplar situația, au chemat medicii din timpul lor liber, iar restul victimelor au fost stabilizate.

Valentin Marius Parfenie, tânărul de 20 de ani din Brăila care a înjunghiat un bărbat după care a lovit cu maşina un grup de persoane, este recidivist. Când era minor, individul a comis o agresiune alături de tatăl său. În urma unei evaluări psihologice, specialiştii au constatat că individul are „capacitate scăzută de control al furiei şi tendinţe de impulsivitate”. Cu toate acestea, instanţa l-a iertat, obligând-o pe mamă să îl supravegheze, relatează Adevărul.

Pe când avea 17 ani şi 3 luni, Valentin Parfenie a bătut violent un alt bărbat, folosindu-se de o rangă. Agresiunea, confirmată ulterior de două instanţe de judecată, a fost comisă alături de tatăl său, Vasile Parfenie. Dacă adultul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, Valentin a primit o pedeapsă simbolică, ce a constat în supravegherea sa timp de 6 luni. Supervizarea minorului a fost încredinţată mamei sale, care a trebuit să se asigure şi că băiatul urmează un curs şcolar.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry