Atenție – Imagini șocante! Momentul în care cei doi șoferi sunt spulberați au fost surprins de camerele de supraveghere

Atenție – Imagini șocante! Momentul în care cei doi șoferi sunt spulberați au fost surprins de camerele de supraveghere

 

UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Județean Brăila ne-au informat asupra faptului că unul dintre șoferi este în stare foarte gravă, iar dacă va supraviețui, șansele ca el să ducă o viață normală sunt minime. Se pare că bărbatului i-au fost afectate funcțiile locomotorii. ”Daca trece de noaptea asta o sa rămână legumă toată viața”, ne-au mărturisit neoficial cadre medicale care se ocupă de caz.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul i-a spulberat efectiv pe cei doi angajați ai socității Braicar

 

 

Cei doi șoferi Braicar care au fost loviți astăzi sunt în stare gravă la spital. Medicii încearcă să-i stabilizeze și vor decide dacă se va impune transferul lor către capitală. De menționat este faptul că UPU Brăila a gestionat exemplar situația, au chemat medicii din timpul lor liber, iar restul victimelor au fost stabilizate.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul i-a spulberat efectiv pe cei doi angajați ai socității Braicar.

Valentin Marius Parfenie, tânărul de 20 de ani din Brăila care a înjunghiat un bărbat după care a lovit cu maşina un grup de persoane, a mai fost condamnat.

Pe vremea când era minor, individul a comis o agresiune alături de tatăl său. În urma unei evaluări psihologice, specialiştii au constatat că individul are „capacitate scăzută de control al furiei şi tendinţe de impulsivitate”. Cu toate acestea, instanţa l-a iertat, obligând-o pe mamă să îl supravegheze.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry