INTERVIU! Ovidiu Nechita: ”Cea mai gravă problemă a fost aceea de a propune candidații nepotriviți care au compromis iremediabil imaginea filialei PNL Brăila!”

Interviu – răspunde Ovidiu Nechita, candidat la președinția Consiliului Județean în alegerile locale din 2020

1. Văzând situația din exterior, și cu o activitate de peste 10 ani în PNL, cum catalogați anul 2020 pentru liberalii brăileni?

R: Anul 2020 pentru PNL Brăila a reprezentat începutul sfârșitului filialei! În ciuda unei intense activități politice, a unei acțiuni combative, liberalii coalizați nu au reușit să-și asigure victoria mult sperată.

2. Unde s-a greșit? Atât la alegerile locale cât și la cele parlamentare?

R: Deveniți mai preocupați de necesitatea închegării unei puternice formațiuni politice, au pierdut din vedere esența și principiul de bază: să acționeze pentru triumful deplin al principiilor liberale.

Cea mai gravă problemă a fost aceea de a propune candidații nepotriviți care au compromis iremediabil imaginea filialei PNL Brăila. Popularitatea, nu poate surclasa etica și verticalitatea!

3. Cum vedeți situația actuală din PNL? Un deputat, conducere interimară…

R: Situația actuală a PNL Brăila este rezultatul acțiunilor și a propunerilor din anul 2020. Noi, oamenii, vrem rezultate mari şi cât mai rapide, iar acesta nu e nici un secret, însă pentru asta este nevoie de decizii analizate atent și corect, inclusiv pentru alegători, nu numai pentru partid.

4. V-ați întoarce în PNL Brăila dacă vi s-ar propune acest lucru? În ce condiții v-ați alătura colegilor liberali?

R: Da. Am fost, sunt și voi fi un liberal 100%. Oricând m-aș întoarce în PNL Brăila, dar numai alături de adevărații liberali, nicidecum în situația actuală! Liberalii joacă un important rol politic, reprezentând în practică unul din cele mai puternice partide politice, revin doar atunci când valorile și ideile liberale încep să-și facă din nou loc…

5. Cum este viața lui Ovidiu Nechita fără o activitate politică intensă? Vă este dor de ”contrele” din Consiliul Județean?

R: Sunt antreprenor de peste 25 de ani și sunt foarte ocupat și implicat în activitatea societății pe care o dețin. Da, mi-e dor de activitatea politică dar nu de dragul contrelor din Consiliul Județean Brăila, ci de a veni în sprijinul cetățeanului brăilean și de a scoate la iveală toate jocurile murdare din administrația locală brăileana condusă de PSD! Când funcțiile se bazează pe interes, sensul principal dispare și odată cu el și drepturile reale ale cetățenilor.

6. Care sunt planurile politice de viitor pe care le aveți? Au existat partide politice care v-au curtat? Ce veți alege mai departe în ceea ce privește cariera dvs. politică?

R: Cât va persista situația actuală din PNL Brăila nu-mi pot face planuri din punct de vedere politic. Da, am fost curtat și de alte partide anul trecut, însă nu iau în calcul așa ceva. Clar în curând vor fi schimbări în cadrul PNL Brăila și apoi da, am propuneri din partea adevăraților liberali, la care mă gândesc dacă le voi accepta. Schimbarea vine prin noi înșine, deci sper să putem reclădi împreună filiala PNL Brăila! Principiul de bază rămâne elaborarea de soluții menite să înlăture neajunsurile semnalate ale cetățenilor, în vederea reunificării forțelor liberale și a unui trai pe care cu toții îl merităm.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry