Avatar: The Way of Water

A apărut primul trailer pentru „Avatar: The Way of Water”, filmul de 250 de milioane de dolari în care James Cameron ne oferă imagini uluitoare din lumea Pandorei!

Zoe Saldana și Sam Worthington revin în „Avatar: The Way of Water”! Imaginile spectaculoase vin la 13 ani de la primul film Avatar și după opt amânări. Lungmetrajul celor de la 20th Century Studios va ajunge în sfârșit în cinematografe, din 16 decembrie.

Războinica Na’vi Neytiri (Zoe Saldaña) și fostul pușcaș marin devenit Na’vi, Jake Sully (Sam Worthington), sunt acum părinții mândri în Pandora. „Știu un lucru”, îi spune Jake lui Neytiri în trailer: „Oriunde am merge, această familie este fortăreața noastră.”

Mai mulți membri ai distribuției, inclusiv Kate Winslet (Ronal) și Sigourney Weaver într-un rol misterios, au fost antrenați să se scufunde timp de peste șase minute într–un rezervor de apă uriaș din Manhattan Beach din California.

„Am reușit să văd 20 de minute din al doilea film Avatar, chiar înainte de finalul anului trecut. Am rămas fără cuvinte! Am fost emoționată până la lacrimi”

, i-a spus Zoe Saldana lui Kevin McCarthy pe 11 martie.

„Este cu siguranță un salt față de primul Avatar, așa că trebuie să vă pregătiți pentru asta. Va fi o aventură pe care nu o veți uita”

, a adăugat Zoe Saldana.

James Cameron: Am decis încă o dată să depăşim limitele a ceea ce poate face cinematografia!

Pelicula „Avatar: The Way of Water” va fi urmată de alte trei părţi din această sagă al cărei film original a obţinut încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari de la lansarea sa în 2009 și a devenit cel mai de succes din istoria cinematografiei.

Fiecare parte va fi un film independent de celelalte, cu intrigă proprie, însă cele patru părţi care vor urma producţiei iniţiale „Avatar” vor reprezenta, laolaltă, „o sagă epică de o anvergură şi mai mare”

, a declarat producătorul Jon Landau.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry