Cel mai bun prieten este necuvântător! Tu l-ai găsit pe al tău?

SUPAGL Brăila vă invită să adoptați un câine din adăpostul public al municipiului Brăila, situat în comuna Unirea, județul Brăila. SUPAGL continuă campania de adopție prin fotografierea câinilor și promovarea lor pe rețelele de socializare și în mediul online, în speranța găsirii unui cămin, pentru fiecare în parte. Totodată SPAGL a încheiat contracte cu diferite organizații de protecție a animalelor care periodic adoptă câini, care apoi pleacă spre familii iubitoare, peste hotare.

Puteți face o vizită la adăpost, sau vă puteți alege un câine de pe pagina de Facebook a adăpostului https://www.facebook.com/Adapost-Unirea-Braila

Adăpostul pentru câini fără stăpân, situat în localitatea Unirea, județul Brăila, are o capacitate de cazare de 126 de locuri, dintre care 42 sunt destinate adopțiilor la distanță. În adăpost sunt cazați câinii abandonați pe domeniul public, de către stăpânii care nu au mai putut, din diferite motive, să le ofere un cămin.

Adăpostul este prevăzut cu o sală de chirurgie,, sală post operatorie, farmacie, boxă pentru primirea animalelor, boxe pentru cazarea animalelor – interioare și exterioare – spații de depozitare și corp administrativ.

La intrarea în adăpost, câinii sunt examinați medical, deparazitați, vaccinați antirabic, crotaliați și înregistrați. Serviciile medicale sunt asigurate de un medic veterinar, de liberă practică, aflat într-o relație contractuală cu SUPAGL, și un tehnician veterinar.

Adoptia este unul din cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru a salva o viata si a ajuta la rezolvarea problemei animalelor fara stapan. Daca vreti sa adoptati din adapostul public al municipiului Braila, puteti descarca formularele de adoptie de pe https://www.supagl-primariabraila.ro/caini/index.php/en/adoptie . Va puteti allege viitorul animal de companie de pe pagina de facebook a adapostului: https://www.facebook.com/Adapost-Unirea-Braila.

De ce să adopți un câine?

Îi oferi animalului de companie șansa la o viață frumoasă, iar tu vei beneficia de dragostea unui prieten necuvântător

Câinii din adăpost sunt gata sterilizați, vaccinați, deparazitați și microcipați. Tot ce trebuie să îi mai oferi este dragostea unui cămin

Personalul adăpostului te poate consilia pentru a-ți găsi prietenul necuvântător care ți se potrivește

Contribui la binele comunității locale, la scăderea numărului de câini abandonați și devii un exemplu demn de urmat

Câinii cazați în adăpostul de la Unirea pot fi adoptați, pe baza unei declarații – angajament și a actului de identitate, dar nu înainte de a primi acordul medicului veterinar, care stabilește stare de sănătate a câinelui și recomandă tratament, dacă este cazul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry