Cel mai extravagant hotel din Brăila, SIR Boutique Hotel, vă invită într-un cadru care combină eleganța cu rafinamentul!

Situat pe strada Mihail Sebastian, la numărul 1, hotelul a fost construit într-un imobil care datează de la 1897 și a aparținut familiei Fanciotti.

Hotelul este compus din șapte spații de cazare, fiecare având design diferit și o eleganță aparte, cum sigur nu găsești altundeva în Brăila. Arhitectura exterioară, a spațiilor comune, dar nu în ultimul rând a camerelor, este deosebită. Cu siguranță, hotelul va deveni în scurt timp unul dintre cele mai instagramabile locuri din Brăila.

Distincție, intimitate, lux sunt câteva din caracteristicile unei clădirii și a modului în care este aceasta amenajată. SIR Boutique Hotel  este un adevărat monument de artă și arhitectură. Clasa și rafinamentul sunt elementele descriptive esențiale, fiind punctul forte al conceptului, care întărește aspectul de lux.

Printre facilitățile hotelului se numără un spațiu destinat oaspeților fumători, unde își pot servi cafeaua și micul dejun franțuzesc, inclus în prețul cazării.

Investiția aparține omului de afaceri Florin Cîrligea care și-a pus sufletul și imaginația în crearea acestui Boutique Hotel.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry