Delta Siretului – visul împlinit al pescarilor!

Siretul parcurge 647 km, dintre care 559 km pe teritoriul României și 88 km pe teritoriul Ucrainei, și se varsă în Dunăre, lângă orașul Galați. De aproximativ 12 ani, Siretul a devenit o atracție pentru pasionații de pescuit, care găsesc în Delta Siretului locul ideal pentru relaxare și capturi pe măsură.

Povestea acestui colţ de Rai începe în 2010, când o familie din zonă a pus bazele Fermei de păstrăvi și sturioni, care a fost inaugurată în 2016. În 2018, a luat naştere Zaga Zaga Sat, un loc de o frumuseţe aparte, întins pe 82 de hectare.

Investiţia iniţială în acest proiect a fost în anul 2014 de 5 milioane de euro fără TVA, compania apelând la fondurile europene, prin Programul Operaţional pentru Pescuit (POP), cu sprijinul CEC Bank. Ulterior, Eugen Radu a reușit chiar să tripleze spațiile de cazare și să ofere noi facilități turiștilor care trec pragul acestui complex. Până în prezent, complexul a beneficiat de investiții de 15.000.000 Euro în cele 137 unități de cazare și facilitățile amenajate pentru turiștii români și străini.

”Ne dorim ca Zaga Zaga – Delta Siretului să devină un tărâm la care să vă întoarceți iar și iar când vă doriți să domoliți ritmul vieții agitate, să vă bucurați de simplitatea și frumusețea naturii, să petreceți timp de calitate alături de cei dragi, să sărbătoriți evenimente speciale sau să vă dați voie să vă distrați așa cum simțiți la petrecerile de la piscină sau la concertele în aer liber”, spun gazdele.

Proiectul Zaga Zaga a câștigat, recent, locul al III-lea în cadrul competiției Romanian Top Hotel Awards, la categoria Best Resort.

Există o multitudine de opțiuni în ceea ce privește unitățile de cazare disponibile în satul de vacanță Zaga Zaga.

Puteți alege confortul și intimitatea unui Bungalou spațios sau a unei Case plutitoare. Pentru împătimiții de pescuit, Bungalourile Vama (pe Lacul Mare sau pe Lacul Mic) sunt o alegere inspirată, alături de Bungalourile Visul Pescarului (12, 13 și 14). Dacă preferați energia pădurii în detrimentul apei, o să iubiți Casele în copac sau Casele cu ciubăr. Pentru o atmosfera de festival, în zona de glamping puteți opta între corturile deluxe și cele de tip iurtă. Iar pentru o experiență exclusivistă, Casa de pe insulă și, în curând, Casa de la fermă așteaptă să vă surprindă plăcut.

Cele două restaurante de la Zaga Zaga sunt locul în care această priveliște deosebită se împletește armonios cu experiența de a degusta produse locale delicioase sau internaționale, alături de preparate și specialități produse în fermă.

În cadrul satului de vacanță Zaga Zaga, puteți alege între:

  • „La Iaz” – restaurantul de lângă piscină, cu un meniu internațional
  • „Cherhanaua plutitoare” – restaurant pescăresc cu preparate și specialități de pește din ferma piscicolă proprie
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry