LisMaster, în Brăila! Mobilă din lemn masiv, de stejar, la prețuri fără concurență!

LisMaster, în Brăila! Mobilă din lemn masiv, de stejar, la prețuri fără concurență!

 

 

Cine este Lismaster?

Fabrica de mobilă LisMaster a fost înființată în anul 2006. LisMaster a semnat primul său contract cu liderul mondial de mobilier IKEA. Pentru următorii cinci ani, LisMaster a fost unul dintre puținii furnizori ai IKEA din Ucraina. Toate produsele LisMaster au fost exportate, în principal, în Europa de Vest.

Astăzi, LisMaster produce o gamă variată de mobilier pentru locuința dumneavoastră.

 

Cu ce este diferită mobila Lismaster?

Principala caracteristică distinctivă a producției este ciclul său complet: de la prelucrarea lemnului la un produs gata de utilizare. Ciclul complet al producției și asigurarea calității de la producător, împreună cu strategia de marketing eficientă și rețeaua de distribuitori largi, permit companiei LisMaster să concureze cu cei mai titulari producători de mobilă din Ucraina și străinătate.

De la înființare, LisMaster a participat la toate târgurile de mobilier din Ucraina. În 2014, noua bucătărie PREMIERA a obținut o diplomă de prestigiu de la KIFF’2014 la Kiev. În 2015, noua bucătărie FORESTA a câștigat primul loc în competiția pentru cel mai bun mobilier de bucătărie “Bucătărie 2015”.

Lismaster se adresează atât persoanelor fizice, care își doresc un mobilier de calitate excepțională, dar totodată modern, cât și hotelurilor de lux, care țin la satisfacerea pretențiilor impuse de clienți.

 

 

De ce mobilă de stejar?

Stejarul este specia pe care mulți dintre cei care lucrează cu lemnul o consideră foarte aproape de perfecțiune. Este rezistent, are personalitate, este masiv și impunător. Desenul fibrei este element de identificare, fiind greu de confundat. Stejarul a intrat în lumea bună a mobilei încă din secolul al XVII-lea. Treptat, datorită solidității lui, dar și a frumuseții, a fost folosit din ce în ce mai mult. Acum mobila din stejar masiv face parte din categoria premium.

Accesoriile care se folosesc la asamblarea mobilierului de calitate superioară, așa cum este mobila din lemn masiv de stejar, trebuie să fie inovative, să aibă un design funcțional, tehnică de montaj și reglare inteligente pentru a oferi viață lungă produsului.

Pentru că ne respectăm munca, am optat pentru balamale care să ofere durabilitate constantă. Am ales profesionalismul: balamale Titus și Blum!

 

Lismaster în Brăila

Din data de 8 decembrie, LisMaster a deschis primul showroom de mobilă în Brăila, pe bulevardul Dorobanților, nr. 784.

Cu un colectiv de profesioniști, pregătit să răspundă cerințelor exigente ale iubitorilor de design interior, LisMaster își propune să înfrumusețeze casele brăilenilor cu mobilă din lemn masiv de stejar. Finisajele care ating perfecțiunea și cele două colecții Modesta și Blanch, vin în întâmpinarea celor care își doresc o schimbare de lungă durată în locuințele lor.

 {os-gal-37}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry