Brăila îl sperie pe Pucheanu! Primarul Galațiului nu vrea să demareze alianța pentru dezvoltare!

Brăila îl sperie pe Pucheanu! Primarul Galațiului nu vrea să demareze alianța pentru dezvoltare!

 

 

Primarul Galațiului refuză să pună bazele unei alianțe între Brăila și Galați. În primul rând Pucheanu ar dori ca sediul asociației să fie la Galați, ceea ce nu ar fi o problemă, însă nici măcar așa, edilul orașului vecin nu este convins.

Săptămâna viitoare Ionuț Pucheanu ar urma să vină la Brăila pentru discuții, printre acestea fiind și problema asocierii.

Marian Dragomir, primarul Brăilei și-a manifestat disponibilitatea pentru orice fel de negociere, cu condiția ca ambele orașe să aibă de câștigat.

Cu toate că inițial ambii edili s-au declarat încrezători în reușita asociației, pe parcurs, liderul gălățenilor s-a mai răzgândit. Ce s-a schimbat între timp?

În primul rând, poziția organizației PSD Brăila față de liederul ”suprem”. Surse neoficiale au confirmat faptul că Dan Nica ar fi cel care ar decide viitorul asocieației, iar poziția liderului PSD Galați o cunoaștem deja, fiind unul din apropiații lui Liviu Dragnea.

Faptul că primarul Puceanu este o biată marionetă în mâinile lui Dan Nica nu o spunem noi, ci colegii din Galați care cu siguranță știu mai bine.

Adevărul este că până la Dragomir, Brăila nu a fost un oraș bătăios și nici prea demn, în relațiile cu orașele învecinate. Dar, în trecut Gh. Bunea Stancu era un avantaj pentru noi, atât în relația cu ”centrul” cât și cu vecinii.

Ceea ce ar trebui ambii edili să înțeleagă este faptul că ei au fost votați să ne apere interesele și să își onoreze promisiunile ”de mai bine”, nicidecum să se lupte în orgolii coplilărești, pentru că sincer, chiar nu ne interesează care din ei au ”globurile” mai mari, mai grele, sau mai rotunde!

 

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry