Oferte de joburi în Brăila. Noi domenii cu locuri de muncă!

Cele mai noi oferte de joburi în Brăila vin din domenii variate, pornind de la domeniile tehnice, la construcții de drumuri, comerț sau farmacie. Salariile sunt ofertante, iar companiile locale încurajează și tinerii fără experiență să se prezinte la interviuri.

Oferte de joburi în Brăila

Caută cele mai bune oferte de locuri de munca Braila pe platforma de recrutare eJobs. Domeniile sunt variate, iar companiile locale oferă noi posturi pentru tehnicieni, ingineri, casieri sau manageri de magazin, medici sau farmaciști, dar și contabili sau operatori de call center. Iată câteva dintre noile jobs în Brăila pe care le poți găsi pe site-ul www.ejobs.ro

Casieri și operatori recepție – magazin de jucării și articole de casă

Una dintre cele mai mari companii grecești care a deschis în România un lanț de magazine cu jucării și articole pentru casă oferă diverse jobs în Brăila. Se caută casieri, responsabili de casierie și operatori recepție pentru magazinul din Brăila. Sunt încurajați și tinerii fără experiență să se prezinte la interviuri. Dar și candidații cu experiență în conducerea unui magazin sau a unei echipe. Cu experiență pe casierie și abilități de lucru pe calculator.

Compania oferă și bonuri de masă, pe lângă salariu, bonusuri de performanță, reduceri pentru achiziții din magazin și un mediu de lucru dinamic și plăcut.  

Contabil – domeniul energetic

Una dintre companiile locale care activează în domeniul energetic caută un contabil cu experiență de minim doi, studii de specialitate și bune cunoștințe de legislație contabilă și financiară. Candidații care sunt interesați de acest post nu trebuie să aibă obligatoriu calitatea de expert contabil.

Compania oferă contract de muncă și un salariu motivant pentru piața de muncă din Brăila. Asigurare de sănătate privată și prime de Sărbători.

Inginer drumuri și poduri

Una dintre cele mai noi oferte de jobs în Brăila este postul de inginer drumuri și poduri la o companie locală în plină dezvoltare. Candidatul ideal trebuie să aibă deja experiență de 5 ani în construcția de drumuri. Capacitate de decizie și abilități de lider.

Sunt încurajați să vină la interviu ingineri cu experiență din orașe învecinate, Galați, Buzău sau București, oferindu-se posibilitatea de relocare.

Key accont manager – companie farmaceutică

Brăilenii cu experiență în domeniul farmaceutic pe posturi de reprezentant medical sau key account manager. Pot candida pentru oferta propusă de o companie farmaceutică de origine japoneză, prezentă pe piață din anul 2005.

Candidatul ideal ar trebui să aibă bune cunoștințe despre tratamentele oncologice. Diplomă de medicină sau farmacie și să vorbească fluent limba engleză. Jobul presupune deplasare în teritoriu cel puțin jumătate din timpul dedicat programului de lucru.

Ofertele de locuri de muncă sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de locuri de munca Brăila, locuri de munca Vranceajoburi Constanta sau remote jobs poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi sau de joburi online!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry