Povești de dragoste la Parcul Zoo din Brăila! Protagoniștii sunt: amorezul ponei Carlos și cei cinci lei! Ursul Stelică și tigrul Alf vă așteaptă să vă împrieteniți!

După cum am promis, am realizat materialul video la Parcul Zoologic din Brăila. Imaginile cred că vorbesc de la sine… Mâncarea animalelor este asigurată de Administrarea Piețelor și Târgurilor, plus donațiile zilnice care vin de la supermarketurile din Brăila. Parctic, toate produsele alimentare, pe cale de expirare, cele cu valabilitate redusă, de numai o zi, fructele și legumele care nu mai pot fi vândute, toate sunt donate Parcului Zoo.

Deși nu mi-am anunțat vizita, am găsit un parc curat, cu câțiva vizitatori și animale prietenoase.

Leii, în jurul cărora s-a creat o adevărată frenezie, în spațiul virtual, erau în plină perioadă de împerechere. Cu două femele și trei masculi, separați în perechi, doar leul Petrică, în vârstă de 33 de ani, nu era interesat în a-și găsi o parteneră. La vârsta lui, masa de prânz era mult mai interesantă.

Tot astăzi am aflat și povestea poneiului Carlos, un amorez fără pereche. Carlos a fost accidentat în urma unei confruntări cu un armăsar care îi curta iubita. După ce a scăpat, ca prin minune, la intervenția angajaților parcului, Carlos a refuzat orice tratament până când iubita lui i-a revenit alături. Acum are piciorul bandajat, iar starea lui este din ce în ce mai bună. Dragostea vindecă tot!

Pentru a afla și voi poveștile tigrului Alf, sau a ursului Stelică, vă invit să vizitați, în vara asta, Parcul Zoologic din Brăila!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry