Surdila Găiseanca a sărbătorit Zilele Comunei cu petreceri, jocuri interactive pentru copii și fapte bune

Și în acest an, Zilele Comunei Surdila Găiseanca au strâns mii de oameni dornici de petrecere și voie bună! Spectacolele i-au antrenat pe localnici în dansuri polpulare, i-au bucurat cu muzică ușoară și i-au ținut cu sufletul la gură pe mișcările orientale ale Jasminei, care avea desupra capului o coroană de flăcări.

Pe scenă au urcat artiști de top ca: Mirela Vaida, Claudia Ghițulescu, Maria Dragomiroiu, Simona și Cornel Bănică, Karla Lucuță, Corina și Costi Burlacu(din Chișinău).

Marea sărbătoare a început cu o serie de activități pentru copii puse în scenă de Școala de Năzdrăvănii DABADA și NUBANU. Aproximativ 200 de prichindei au cântat și dansat alături de Trupa b’URSucelul.

Festivitățile au continuat până la miezul nopții când Primăria Surdila Găieseanca le-a oferit celor prezenți un spectaculos joc de artificii

O faptă bună! O minune adusă în casa unei vieți chinuite!

Cu ocazia Zilelor Comunei Surdila Găiseanca, primarul Gabriel Drăguț s-a gândit și la cei mai putini norocoși, dar care, prin dragoste și dăruire, dau suflet comunei.

Daniela Soare, locuiește în comuna Surdila Găiseanca din județul Brăila, o minte sclipitoare, prizonieră într-un corp care n-o mai ascultă. O boală fără leac a imobilizat-o într-un cărucior timp de 40 de ani. Are doi copii și o mama care îi este alături în fiecare moment.

Cu ocazia Zilelor Comunei Surdila Găiseanca, Daniela a primit din partea primarului Gabriel Drăguț și a liberalilor care au fost prezenți un cărucior performant cu care să se poată deplasa mult mai ușor.

Daniela este un exemplu bun de urmat pentru sătenii din comuna Surdila Găiseanca. Chiar dacă nu poate merge, nu cerșește milă, ba din potrivă merge și la muncile câmpului.

Nu este pentru prima dată când primarul comunei Surdila Găiseanca, Gabriel Drăguț, vine în ajutorul oamenilor mai puțini fericiți. Actele de caritate sunt nenumărate iar locuitorii comunei au încredere în edilul lor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry