Ziua Comunei Vădeni – O serbare care promite să devină tradiție! Muzică, dansuri tradiționale și un spectaculos foc de artificii!

A fost petrecere mare la sfârșitul săptămânii trecute când Primăria și Consiliul Local al Comunei Vădeni au organizat, pentru prima dată, ”Ziua Comunei Vădeni”.

Petrecerea a început sâmbătă, 1 octombrie, de la orele prânzului, și s-a terminat la mijlocul nopții cu un spectaculos joc de artificii.

Cu această ocazie au fost premiați trei copii, vicecampioni naționali la karate, de către viceprimarul comunei Vădeni – Petrică Cenca, iar primarul comunei Vădeni, Coman Stanca a premiat cuplurile din comuna Vădeni care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Pe scenă au urcat artiștii Nicu Paleru, Laura Olteanu, Diana Bișinicu, Liviu Puștiu, Gore Belanschi și Tincuța Ciocan. Spectacolul a fost prezentat de Mihaela Cristina Coman.

La festivitate au participat și Ansamblul de Dansuri Sirețeanca – Vădeni, Ansamblul grecesc Olympos și Clubul Bukodan Vădeni.

Alături de primarii din județul Brăila, au onorat cu prezența președintele PSD – Ion Rotaru, deputatul PSD – Nicu Niță, președintele Consiliului Județean – Iulian Chiriac, vicepreședintele CJ – Ionuț Dobre, viceprimarul Doinița Ciocan și subprefectul Loredana Badiu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry