Mihai Tudose: ”O nouă zi fără buget, avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul”

Mihai Tudose: ”O nouă zi fără buget, avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul”

 

 

Cu o întârziere de peste două luni, bugetul va intra în dezbatere, în Parlament, în regim de urgenţă, însă şansele ca acesta să fie promulgat până la sfârşitul acestei luni sunt minime.

Întrebat de ce consideră că se amână adoptarea bugetului, Tudose a spus: ”V-am mai spus şi o repet: Nu sunt bani! Este o himeră. Orice lună care trece funcţionează pe bugetul de anul trecut, adică mult mai scăzut decât este necesar, şi salvează cheltuielile de anul acesta. Uitaţi-vă la mult invocatele creşteri şi investiţii, că sunt himere, sunt credite de angajament”.

Este a patra zi de discuții pe buget, după ce, la începutul săptămânii, negocierile nu au ajuns la niciun rezultat.

Guvernul urma să se reunească marți pentru adoptarea bugetului, însă cum încă există neînțelegeri se amână ședința pentru ziua de vineri, a confirmat Liviu Dragnea.

”O nouă zi fără buget, avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul”, a declarat, miercuri, fostul premier Mihai Tudose, conform news.ro.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry