Primul ministru Ludovic Orban a vizitat ieri șantierul podului peste Dunăre, de la Brăila

Premierul Ludovic Orban a fost prezent miercuri la Brăila, unde și-a început turneul cu o vizită la Podul suspendat peste Dunăre. Orban a spus că podul suspendat peste Dunăre este „o construcţie spectaculoasă, o realizare tehnică deosebită” și a precizat că va fi al treilea pod din Europa ca lungime.

„De fiecare dată când voi veni la Brăila, voi merge la lucrările de construcţie a podului. Cei care aţi fost cu mine ştiţi că e un pod extrem de important, o construcţie spectaculoasă, o realizare tehnică deosebită. Va fi ca lungime al treilea pod din Europa, cu o lungime de aproape doi kilometri. Se vede cu ochiul liber cum progresează lucrările. Lucrările progresează la construcţia pilonilor, se apropie de cota tablierului. Sunt la 27 de metri, am înţeles, faţă cota tablierului, care este la 39. De asemenea, pregătim începerea lucrărilor la infrastructura de legătură, sunt 23 de kilometri de drumuri care conectează podul de la Brăila de axele principale de transport rutier”, a declarat Orban.

Însoțit de vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, dar și de cei doi candidați ai Alianței PNL-Brăila Nouă la primăria Brăila și președinția CJ Brăila, premierul a vrut să vadă care mai este stadiul lucrărilor la Podul de la Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry