Romania trezeste-te! Adelina Gavrila are nevoie de noi!

Romania trezeste-te! Adelina Gavrila are nevoie de noi!

 

 

Potrivit medicilor sansele de supravietuire ale marii campioane sunt de 20%, insa pentru a le avea si pe acestea are nevoie de sange!

Fosta mare atleta Adelina Gavrila se afla intr-o situatie disperata si are nevoie de sange pentru a putea fi salvata. Mama a unui baietel in varsta de 4 ani, Adelina Oancea (fosta Gavrila) urmeaza sa nasca pe data de 2 august, insa la sarcina ei a intervenit o complicatie rara, placenta Previa Percreta.

Mai exact, placenta s-a intins in organism si s-a lipit de organe. Nasterea va fi urmata de o operatie care va dura aproximativ 5 ore, in care se va dezlipi placenta de restul organelor, iar in timpul operatiei vor fi sangerari abundente, dupa cum spun medicii de la Spitalul Sanador din Bucuresti.

Pana acum au fost 9 donatori si medicii spun ca este foarte putin. Fosta ei colega, atleta Anamaria Ionita a lansat un apel disperat pentru a o ajuta pe Adelina.

“Daca vrea si poate cineva sa-i sara in ajutor, numele ei este Oancea Adelina, fosta noastra mare triplusaltista, Gavrila pe numele de fata, se afla internata la spitalul Sanador din Bucuresti si are grupa 0 pozitiv. Cei care vor sa faca acest gest sa mentioneze ca doneaza pentru Oancea Adelina, de la Spitalul Sanador din Bucuresti”, este apelul lansat de Anamaria Ionita.

Adelina Oancea (Gavrila) are 39 de ani si este nascuta in Braila, unde a inceput atletismul cu profesorul Mihail Dumitru. Este campioana europeana de junioare si medaliata cu bronz la mondialele de juniori si tineret. De asemenea este medaliata cu bronz la Universiada din 1999 si participanta cu o clasare pe locul 15 la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004 si locul 19 la JO de la Beijing in 2008.

Sursa: PROBRAILA

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry