A.Tabarac: “Nu vreau sa cred ca nici acum primarul nu va elimina aceasta taxa!”

A.Tabarac: “Nu vreau sa cred ca nici acum primarul nu va elimina aceasta taxa!”

 

 

Victoria liberalilor se lasa asteptata pe plan local. In ciuda faptului ca, la initiativa deputatului liberal Vasile Varga, taxa pe apa meteorica ar putea fi eliminata din facturile brailenilor, doar daca consilierii locali vor vota pentru aceasta modificare, pana la momentul actual nu a fost facut vreun demers in acest sens.

Liberalul Vasile Varga i-a indrumat pe colegii de partid, care au si functia de consilieri locali sa formuleze un proiect care sa elimine aceasta taxa, in ciuda faptului ca primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir a declarat public ca personal va formula un astfel de proiect de hotarare, dupa ce legea va fi publicata in Monitorul Oficial.

 

 

“…Si da! Chiar vreau sa cred ca in Consiliul Local, domnul primar nu va mai fi atat de taios si de orgolios si va elimina aceasta taxa, pentru ca in momentul de fata, nu vreau sa cred, nu pot sa cred ca va mai spune ca nici acum nu este legal si ca nu se poate”, a declarat presedintele Organizatiei Municipale a PNL Braila, Adrian Tabarac.

In momentul in care vor intra in vigoare modificarile actului normativ, consiliile locale vor putea adopta hotarari pentru scutirea populatiei de la plata colectarii, transportului, epurarii si evacuarii apelor pluviale, serviciile urmand a fi suportarea din bugetul local, in limita disponibilitatilor si a sumelor alocate cu aceasta destinatie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry