Adrian Tabarac: ”Feriți-vă de conducerea PNL Brăila! Vă pune, la propriu, viața în pericol!”

Fostul președinte al PNL Brăila, Adrian Tabarac, susține că a fost contactat telefonic de mai mulți foști colegi liberali, care se tem de faptul că președintele Boboc le pune în pericol sănătatea.

În fapt, se pare că la PNL Brăila există o suspiciune de focar de coronavirus, după ce doi angajați, contacți direcți, au fost izolați la domiciliu cu simptome ale noului coronavirus.

Mai mult, pe surse am aflat că una din persoanele aflate în izolare s-ar fi testat iar rezultatul a fost pozitiv.

Mai mulți colegi din PNL mi-au transmis că, în ciuda simptomelor pe care le manifestau oamenii din secretariatul partidului, conducerea (Boboc) le-a cerut să vină în continuare la serviciu, fapt care a dus la intrarea în contact a acestora cu mai mulți membri de partid în contextul campaniei electorale. Toate actele, materialele și documentele au trecut prin mâna celor din secretariat, aceștia fiind contactați direcți cu Președintele interimar, candidații de la Senat și Camera Deputaților, care ocupă locurile 1 si 2 pe liste, precum și cu mulți alți colegi, unii dintre ei cu diferite afecțiuni cronice.

La ședințele de campanie din biroul lui Boboc, niciun fumător nu poartă mască, chestiune știută de toți membrii. PNL Brăila, prin acțiunile Președintelui interimar Cătălin Boboc, pune în pericol viața și sănătatea tuturor membrilor de partid implicați în campania electorală. În această situație, toți cei care au intrat în contact cu persoanele din secretariatul partidului trebuie să intre în izolare pentru a nu exista riscul să transmită virusul către alți oameni.

Îi cer domnului Președinte interimar Cătălin Boboc să dea dovadă de responsabilitate și să își asume greșeala pe care a făcut-o atunci când i-a chemat pe acești oameni să vină la sediul partidului în continuare. Deja colegii care m-au anunțat se tem de faptul că Boboc încearcă să mușamalizeze această situație comunicându-le tuturor că cei 2 colegi din secretariat ar fi doar contacți și nu purtători ai coronavirusului.

Cătălin Boboc, președintele interimar al partidului, este responsabil pentru faptul că a pus în pericol viața și sănătatea membrilor de partid și a familiilor acestora, pe cele ale colaboratorilor, a tuturor oamenilor cu care s-a intrat în contact, în tot județul Brăila, în timpul campaniei electorale.

Declarația mea de presă este un semnal de alarmă adresat instituțiilor statului de a acționa și de a nu acoperi această nouă dovadă de incompetență, reacredință și iresponsabilitate a găștii care a capturat filiala brăileană a PNL.

Feriți-vă de conducerea PNL Brăila! Vă pune, la propriu, viața în pericol!”, a declarat candidatul independent la Camera Deputaților, Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry