PNL Brăila dezminte informațiile cu privire la existența unui focar de coronavirus: ”Printre membrii activi ai PNL Brăila nu a existat niciun caz de îmbolnăvire”

Conducerea PNL Brăila a transmis un comunicat de presă cu privire la informațiile apărute în presă, conform cărora, ar exista la Partidul Național Liberal un focar de coronavirus.

Se pare că ar fi vorba despre o singură persoană, care se află în izolare la domiciliu, contact direct al altei persoane infectate.

În urma apariției în presă a informației, potrivit căreia, la sediul PNL Brăila ar exista mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, vă facem următoarele precizări.

La PNL Brăila a existat un singur caz al unei persoane, care a fost contact direct cu un bolnav de COVID-19, dar care nu a fost confirmată pozitiv. În aceste condiții, nu s-a impus efectuarea unei anchete epidemiologice, atât timp , cât printre membrii activi ai PNL Brăila nu a existat niciun caz de îmbolnăvire.

Vă amintim că PNL Brăila a luat decizia de a suspenda campania electorală, timp de 3 zile, în semn de respect și solidaritate pentru tragedia din Piatra Neamț, așa că nu vom intra nici în polemici electorale, ci vom răspunde doar unor solicitări de interes public, se arată în comunicatul transmis de PNL Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry