Andrei Ichim: ”Am intrat în politică pentru că vreau să demonstrez că și tinerii pot contribui la o viață mai bună a comunității, cu o singură condiție: Să se implice!”

Mă numesc Ichim Andrei Ionuț, am 24 de ani, sunt licențiat în Științe Administrative și masterand în domeniul Managementului Instituțiilor și Serviciilor Publice și candidez pentru prima dată la o funcție publică, cea de consilier județean din partea PSD.

 În plan profesional, am activat în domeniul fondurilor europene dar și în cel sportiv, fapt ce îmi conferă încrederea și experiență necesară pentru a mă implica în dezvoltarea județului Brăila.

Am ales să mă alătur noii echipei social-democrate pentru că am toată încrederea că proiectul propus de PSD Brăila,  #pentrubrailatuturor,  este proiectul de care județul Brăila are nevoie, gândit pentru nevoile cetățenilor.

Având în vedere experiența de manager de club sportiv dar și calitatea de arbitru de fotbal, unul dintre domeniile prioritare din proiectul #pentrubrailatuturor, ma voi concentra, in mandatul meu, pe realizarea de proiecte în acest sector important. Continuarea susținerii sportului brăilean se poate realiza doar prin asigurarea unui buget consistent, pentru fiecare ramură sportivă, dar și prin încurajarea tinerilor să facă sport, o condiție esențială pentru sănătatea unei societăți.

Împreună cu președintele Francisk Iulian Chiriac am gândit o serie de proiecte ce vizează susținerea atât a sportului de performanță cât și a celui de masă, care vor duce pe de o parte la creșterea performanțelor sportive și a numărului de persoane care fac sport pentru sănătate. Avem brăileni care sunt campioni în multe sporturi si vrem să contribuim la continuarea acestui renume, în plan national și mondial.

Am intrat în politică pentru că vreau să demonstrez că și tinerii pot contribui la o viață mai bună a comunității, cu o singură condiție: Să se implice! Și rezultatele muncii mele vor arăta dacă mi-am atins sau nu scopul! Ceea ce pot să vă asigur este că tinerețea mea va fi un atu, care mă va ajuta să fiu un consilier activ, care se implica în proiecte și le va duce la bun sfârșit.

E timpul ca oameni tineri, cinstiți, profesioniști, dedicați și cu putere să arate că pot schimba destinul oamenilor!

Vreau ca, împreună cu echipa PSD pentru Consiliul Județean Brăila, să lucrăm în beneficiul cetățenilor din județ. Pentru noi, fiecare brăilean este important! Vom realiza proiecte viabile, care să ridice nivelul de trai din județul nostru și îi vom reprezenta cu cinste pe locuitorii care ne vor da votul, pe 27 septembrie!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry