AUR, noua forță care intră în Parlament

O nouă forță se pregătește pentru accederea în Parlament, iar obiectivul acesteia este să facă dreptate pentru România. Profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, activistul pentru  apărarea drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș Dan Tanasă, naistul Nicolae Voiculeț, dar și inventatori, istorici, teologi, cadre universitare, antreprenori, generali ai Armatei Române candidează pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie.

În județul Brăila au fost depuse liste formate preponderent din tineri. În acest județ, la Senat, lista este deschisă de Andrei Hangan, de formație inginer. Hangan a participat la construcția de la zero a unei vinării cunoscute din Orhei, este antreprenor și  administrează două restaurante cu mâncare tradițională românească. Pe prima poziție pentru Camera Deputaților se află Ciprian Ciubuc, de profesie inginer, în prezent antreprenor și specialist imobiliar pentru segmentul rezidențial. În 1899, străbunicii lui Ciubuc, greci la origine, viticultori în Brăila, pleacă în Basarabia, unde pun bazele unei plantații de viță de vie.

Susținere activă în campania AUR pentru parlamentare și-a anunțat și actorul și fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu.

Nu candidez, pentru că aş vrea să mă ocup de subiecte şi nu de funcţii. Pentru mine, cele mai importante sunt subiectele. (…) Eu am 70 de ani şi de aceea nu candidez, dar la 70 de ani, daţi-mi voie să încerc măcar să predau ştafeta altora şi stau lângă ei şi garantez pentru ei că vor fi serioşi”, a declarat acesta miercuri.

Deși este partid extraparlamentar, AUR are liste complete de candidați la funcțiile de deputați și senatori în toate județele țării și pentru circumscripția Diaspora.

La nivel național, listele sunt deschise de cei doi copreședinți ai partidului, unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.     

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry