Boboc acuza administratia locala de lipsa de viziune in dezvoltarea orasului

Boboc acuza administratia locala de lipsa de viziune in dezvoltarea orasului

 

 

Liberalul Catalin Boboc, fost senator de Braila si candidat la functia de primar, acuza actuala conducere a municipiului, de lipsa unui plan concret, in gestionarea problemelor de zi cu zi.

Boboc este de parere ca primarul ar trebui sa aiba o viziune clara de dezvoltare a orasului, sa atraga investitii si sa se implice mai putin in activitatea pe care o desfasoara directiile si societatile din subordinea Primariei, pentru asta, spune el, sunt angajati directorii deconcentratelor.

“Din punctul meu de vedere, cel mai mare minus, este acela ca nu avem o directie de dezvoltare. Nu avem o strategie si administratia publica locala trateaza lucrurile pompieristic. Apare o problema, sa cautam sa o rezolvam, dar nici macar pe ea nu putem sa o rezolvam cu gandul la urmatoarele luni, sau urmatorii ani, incat problema sa fie rezolvata pentru totdeauna. Cred ca asta este marea problema, pentru ca repet, nu vorbim despre un administrator, pentru care am pus noi cate 50 de bani, ca sa strangem sa-i facem un salariu. Ca il puneam pe ala sa mature, sa stranga zapada s.a.m.d. Vorbim de un primar, care trebuie sa fie managerul unui oras”, a declarat vicepresedintele PNL, Catalin Boboc.

 

 

Gropile, gunoaiele si cainii comunitari au fost subiectele care au marcat conferinta. La doi ani de mandat, cu o noua conducere a municipiului, liberalii considera ca primarul ar trebui sa-si dea demisia.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry