Boboc are concurență la scaunul de președinte al Consiliului Județean! Ovidiu Nechita va uni liberalii care nu se mai regăsesc în PNL!

Noua ”politică” a Partidului Național Liberal i-a determinat pe mulți dintre cei care au făcut o opoziție masivă în ultimii patru ani să se reorienteze în ceea ce privește susținerea candidaților la alegerile locale.

Ovidiu Nechita, unul dintre cei mai vocali consilieri județeni, și-a dat demisia din PNL și va candida independent la președinția Consiliului Județean Brăila.

”Mulțumesc celor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brăila și de consilier județean!

1693 de persoane au semnat pentru această candidatură! Mulțumesc fiecăruia în parte!

Voi demonstra că politica trebuie făcută pentru cetățean, nu pentru interesul unuia sau altuia!

Voi pune la dispoziția brăilenilor toată priceperea mea și voi munci pentru acest județ așa cum am făcut-o pentru familia mea în ultimiii 25 de ani!

Este o onoare și o responsabilitate să poți transforma totul în așa fel încât fiecare dintre noi să ducem un trai decent în acest județ și nu în altă parte.

Vă mulțumesc și mă înclin în fața dumneavoastră și promit să nu vă dezamăgesc!”, spune Ovidiu Nechita.

Nechita se bucură de sprijinul liberalilor care nu susțin alianța PNL-Brăila Nouă, care nu au acceptat un candidat impus la președinția Consiliului Județean, care nu au acceptat un candidat ”importat” la primărie și nu au fost de acord cu numirea în funcția de subprefect a Simonei Drăghincescu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry