Boboc face ”ceva” pe măsurile Guvernului Orban! Baie de mulțime în prima zi de campanie!

Liberalul Cătălin Boboc, candidat la președinția Consiliului Județean Brăila, a fost surprins în imagini, înconjurat de brăileni, în prima zi de campanie electorală.

Cătălin Boboc, fost prefect și ”salvator al pandemiei”, așa cum îl numeau contracandidații, a demonstrat că nu dă doi bani pe măsurile impuse de Guvernul Orban privind distanțarea socială.

Guvernul a dispus o serie de măsuri de sănătate publică necesare a fi respectate pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor/ întrunirilor în cadrul campaniei electorale. În document, la punctul 1 este menționată menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanții la evenimente/întruniri, inclusiv cele desfășurate pe stradă sau din ușă în ușă, lucru pe care liberalii nu l-au respectat, dovadă fiind imaginile prezentate în articol.

Mai mult, în ceea ce privește limitarea numărului de persoane, guvernul a solicitat în cazul acțiunilor desfășurate pe stradă, limitarea numărului persoanelor care se deplasează în grup, sau formează un grup, la maximum 6 persoane.

Boboc refuză să se supună directivelor Guvernului Orban și face, la fel ca pe vremea când era prefect, campanie electorală!