Boboc: “Nu e vina lui Tudose, pana la urma el e premier si nu poate sa-ti dea tie, din pix, niste bani!

Boboc: “Nu e vina lui Tudose, pana la urma el e premier si nu poate sa-ti dea tie, din pix, niste bani!

 

 

Liberalul Catalin Boboc ii acuza pe social-democratii braileni de faptul ca nu au stiut sa profite de functia lui Mihai Tudose, atunci cand acesta a fost la sefia Guvernului Romaniei. Boboc considera ca, daca administratia locala ar fi avut cateva proiecte bine puse la punct, pe care sa i le propuna primului ministru, Tudose nu ar fi refuzat sa-si ajute orasul si organizatia care l-au propulsat pe scena politica.

“Am avut ceva emotii si m-am gandit ca ne va fi foarte greu noua, celor din opozitie sa mai comentam ceva, pentru ca nu-i asa, lucrurile vor merge spectaculos si ne vom umple de lucrari si de constructii si de proiecte in Braila. Ce am obtinut in schimb? Nimic. Pentru ca Marian Dragomir pe de-o parte nu avea niciun proiect pregatit cu care sa mearga, sa stea la usa premierului, colegului lui de partid, oameni care au crescut impreuna si sa spuna, nu plec de aici pana nu gasesc, intr-o forma sau alta, finantare pentru proiectele mele. Dar cand nu ai niciun proiect, pentru ce sa ceri finantare. Deci nu e vina lui Tudose, ca pana una alta, el e premier si nu poate sa-ti dea tie din pix niste bani, decat daca tu te duci pregatit”, a declarat vicepresedintele PNL Braila.

 

 

Catalin Boboc marturiseste ca aceeasi problema au avut-o si liberalii, in 2008, cand desi conducerea orasului avea aceeasi culoare politica cu cea a Guvernului, administratia locala condusa de Cibu nu a stiut sa profite de acea oportunitate.

“Stiu subiectul asta foarte bine pentru ca si noi in 2008 am fost foarte suparati, cand Tariceanu a aflat abia la sfarsitul madatului domnului Cibu, ca eram cel mai mare oras cu primar liberal si eram cumva suparati pe Tariceanu. Dupa aia ne-am dat seama ca trebuia sa fim suparati pe noi, ca nu era vina lui. Noi trebuia sa stam la usa lui, sa ne ajute la proiecte”, a marturisit Catalin Boboc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry