Boboc rămâne fără susținerea politică a vechilor liberali! Mai mulți consilieri județeni îl urmează pe Nechita, cu riscul de a părăsi PNL-ul!

Cei mai mulți actuali consilieri județeni, care nu se mai regăsesc pe listele viitorului consiliu, sau nu mai ocupă poziții eligibile, au ales să plece din partid, să candideze independenți, dar și să critice actuala conducere ”din umbră” a PNL-ului, care în disperarea de a salva câțiva politicieni sunt dispuși să scufunde întreaga corabie.

Surse din PNL spun că Boboc îi calcă pe urme lui Diacomatu. A format mai multe bisericuțe, a devenit paranoic și încearcă să ”vândă” cât mai multe povești despre diverse candidaturi cu prețul câștigului electoral.

”Ești candidatul celor care mai cred în minciuna ta! Tu, împreună cu actuala conducere ați distrus Organizația Județeană a PNL – Brăila, prin politica “pumnului în gură”, sunteți niște mincinoși, manipulatori și nu urmăriți decât scopuri personale, promovarea pe eșaloanele inferioare doar pentru executanți, care să nu vă reproșeze sau să vă atragă atenția de “greșelile intenționate” făcute de VOI…

Ați reușit să faceți o organizație de partid de tip EXTREMIST… doar impunere și aducere la cunoștință a deciziilor voastre, pe care membrii de partid să le pună în aplicare fără alte dezbateri în forurile organizației… Ar fi multe de spus dar îmi e greață de voi ca și fost “coleg”. Știți foarte bine că știu tot ce s-a întîmplat în această organizație, păcat…. sunt foarte mulți oameni de valoare și voi promovați “servilism-ul”… Aștept repercusiunile ca de obicei… postaci de servici și purtători de “dresuri agățate” să reacționeze la comentariile mele…

Nu sunt frustrări personale… ci doar reacția la minciunile voastre ordinare și încercarea de manipulare a populației “filmând în salvatori urbei” fără nerușinare!”, i-a comentat Laurențiu Chiru, consilier județean al PNL, direct pe pagina lui Cătălin Boboc – candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry