Botea este supărat că nu l-a sunat nimeni, de la Educație, să-i mulțumească pentru că a acceptat o funcție politică, pentru care a fost remunerat!

Într-o conferință de presă care a avut loc astăzi pe platforma Zoom, fostul șef al ISJ Brăila a făcut unele afirmații, cel puțin ciudate. Viorel Botea spune că este dezamăgit de faptul că nu l-a sunat nimeni de la Ministerul Educației ca să-i mulțumească pentru activitatea prestată în perioada în care a fost șef al Inspectoratului Școlar Județean. Asta în condițiile în care numirea lui la conducerea instituției a fost făcută politic, iar pentru munca depusă și-a încasat un salariu cel puțin decent.

După un an de zile de activitate, zic eu, destul de complicată în aceste condiții ale pandemiei, în contextul în care absolut toată lumea știa că trebuie să mă operez, și dovadă că m-am operat imediat, după o săptămână, după ce am făcut toate analizele, așteptam și eu un singur lucru din partea angajatorului – Ministerul Educației: Domnule Botea, vă mulțumim pentru activitatea desfășurată, dar nu mai sunteți în vederile noastre ca inspector general. Ca atare, încă o dată vă mulțumim mult și sunteți în baza noastră de date și când vom avea nevoie vă vom anunța.

Este o chestie pe care până și cei mai ”amărâți” angajați o merită, după o activitate desfășurată la un loc de muncă”, a declarat Viorel Botea.

Fostul șef al ISJ Brăila spune că s-a simțit foarte deranjat de faptul că, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, și de care angajatorul – Ministerul Educației – știa, s-a trezit cu un ordin de demitere. Botea a mărturisit că va urma ”firul documentelor” pentru că ordinul a fost primit în afara orelor de program.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry