Brăila Nouă caută candidați la europarlamentare! Căprariu a spus ”pas” la această oportunitate

Brăila Nouă caută candidați la europarlamentare! Căprariu a spus ”pas” la această oportunitate

 

 

În cadrul conferinței de presă, Lucian Căprariu, președintele partidului Brăila Nouă, a declarat că este dispus să susțină chiar și candidații altor partide, dacă aceștia corespund cerințelor pe care campania ”Oameni noi” le promovează.

Fondatorul Partidului Brăila Nouă a precizat că nu va candida la alegerile europarlamentare, dar nici la cele parlamntare, fiind interesat de problemele locale, ale municipiului Brăila.

Eu ca să candidez, deci nu! Eu sunt om serios! Mi-am definit rolul meu și știu unde este locul meu. Pe mine mă interesează să am grijă de comunitatea noastră. Trebuie oameni care să știe ce au de făcut”, a declarat Lucian Căprariu.

Căprariu nu a exclus nici ideea de a susţine candidaţi noi, din partea altor partide, dacă aceştia sunt oameni care merită, ținând cont de actuala reprezentare care este în Guvern și în Parlament.

 

 

Haideți să vă spun o treabă, comparând cu cei care sunt acolo, comparând cu componența și membrii Guvernului pe care îi avem acum, oricine din camera asta  poate cuteza că poate fi pe aproape orice loc. Şi sigur se va descurca mai bine. Are şi competenţele profesionale şi voinţa, şi onestitatea ca să o facă. Asta pentru că m-aţi întrebat dacă aş putea. Comparativ, poate că aş putea. Dar cu siguranţă există oameni care ar putea mult mai bine decât mine şi decât cei care sunt acum acolo, să facă lucrul ăsta. Trebuie să îi găsim şi să îi susţinem. Asta este ideea”, a declarat președintele Partidului Brăila Nouă.

Căprariu a recunoscut faptul că sunt și oameni capabili, care își doresc să facă o schimbare, însă teama de a intra în circul electoral îi determină să nu facă acest pas.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry